Döntetlent ért el a Soroksár a Szigetszentmiklós ellen

 
 

Döntetlent ért el a Soroksár a Szigetszentmiklós ellen

 
 
 
 
 

Döntetlent ért el a Soroksár a Szigetszentmiklós ellen

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A ködös első félidő kevés izgalmat, egyetlen hazai helyzetet és egy sajnálatos sérülést hozott. Nem sokkal a kezdés után le kellett cserélni Balázs Richárdot, aki comb-fájdalmakra panaszkodott. Egyelőre nincs pontos diganózis arról, hogy milyen sérülést szenvedett a szélsőnk.

A fordulás után eseménydúsabb volt a mérkőzés, s a hazaiak egy lendületes akció végén, Zsivoczky-Pandel góljával megszerezték a vezetést. Ugyanakkor nem sokat voltunk hátrányban, mert egy lendületes kontrát Vólent Roland, a kapus lábai között elpasszolt labdával fejezett be. Ezt követően jobbára a védekezést gyakoroltuk, de NB II-es riválisunk stadionjában mindenképpen rászolgáltunk a döntetlenre. - tudósított az sztkfutball.hu

Vágó Attila: Küzdelmes mérkőzés volt. Jó csapattal találkoztunk, s értékesebbnek érzem ezt a találkozót, mintha egy szerényebb képességű együttes ellen nagy győzelmet arattunk volna.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.