Gólzáporral rajtolt a BLSZ III

Két számjegyű különbségeket is hozott az első forduló..
 
 

Gólzáporral rajtolt a BLSZ III

Két számjegyű különbségeket is hozott az első forduló..
 
 
 
 
 

Gólzáporral rajtolt a BLSZ III

Két számjegyű különbségeket is hozott az első forduló..

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

BLSZ III, 1. csoport, 1. forduló

Az MFC Favorit kezdte a bajnokságot, egyből egy szép kiütéssel kezdtek, Hajas mesterhármassal zárt. Az Inter is győzelemmel kezdte a szombatot, majd a vasárnap már visszafogott meccseket hozott. A Prókátor is győzelemmel kezdett, Viczina duplája nagyon kellett ehhez. A Közgáz Papp duplájával tudott fordítani a Kormányőr ellen.

CSHC-MFC Favorit 1-6, Inter-Rug-6 6-2, Goldball-Istenhegy 0-3, Dini-Previfitt 1-1, MAC-Grund-Prókátor 2-3, Közgáz-Kormányőr 2-1, Szabadkikötő-Margitsziget 1-0

BLSZ III, 2. csoport, 1. forduló

BVSC II-Büske 4-6, Budai XI-Beac 2-3, MUN-Budatétény 3-2, Duna SK-BP. Erdért 3-1, Mahatma Gandhi-3R Spartacus 0-3, Budakalász-Műegyetem II 2-1, BP. Polgári-TF II 3-4

Kemény meccsel kezdődött a második csoport is, a Büske a dokik góljával nyerni tudott, de kaptak is négyet. Dr. Nemes Iván Sándor hármat, az NB I-es rutinnal rendelkező Selei pedig kettőt vágott, így hiába volt a BVSC-nél a két duplázó. A BEAC-nál Flaskay duplája kellett a diadalhoz, a MUN-nál pedig Kozma lőtt kettőt. A Duna SK-nál Kiss volt kétszer eredményes, a TF II-nél pedig Nagy. A Mahatma Gandhi nem tudott kiállni az első meccsére.

BLSZ III, 3. csoport, 1. forduló

A hármas csoportban sem unatkoztak. Szombaton az Újpesti Haladás öt rúgott góllal sem tudott nyerni, ugyanis a Futballféria hétig meg sem állt. A Testvériségnél Orbán Csaba triplázott, de ez is csak egy pontra volt elég, pedig két gólos előnyük is volt. A 33 FC is két góllal vezetett, ám végül itt is döntetlen lett.

Újpesti Haladás-Futballféria 5-7, Újpesti Flotta-BFCE 1-1, Törökbálint-MTK Baráti Kör 4-1, Rákosliget-Káposztásmegyer 1-5, Hidegkút II-Piramis 1-2, 33 FC-MTLC 4-4, Issimo-Testvériség II 3-3

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.