Edzőváltás a BLSZ II-ben

A feljutás a cél!
 
 

Edzőváltás a BLSZ II-ben

A feljutás a cél!
 
 
 
 
 

Edzőváltás a BLSZ II-ben

A feljutás a cél!

A BLSZ II 5 helyén álló Csep-Gól régi-új edzővel kezdi meg a tavaszt. A BVSC utánpótláscsapatainál 8 évet, az FTC-nél pedig 7 évet dolgozó Farkas Gábor vette át a szakmai feladatokat. Az A licences edző, aki korábban rövid ideig dolgozott már a Csep-Gólnál is, komoly célokkal látott munkának.

-Úgy érzem, hogy az új igazolásokkal erősödött a csapat. Bár a felkészülésünk kissé viszontagságos volt a pályaviszonyok és a betegségek miatt, de úgy hiszem, ez minden más csapatnál így van, így majd a bajnokikon eldől kinek sikerült jobban ez az időszak. Több edzőmérkőzést játszottunk, legtöbbször együtt készültünk az U19-ünkkel. Ez mindenképpen hasznos volt, mert amikor kell, akkor könnyebben tudjuk majd mélyvízbe dobni fiataljainkat. A céljaink egyértelműek, szeretnénk feljutni a Budapest I. osztályba – mondta Farkas Gábor.

A Csep-Gól FC jelenleg 7 pontra van a 2. feljutást jelentő helytől. - írja a pestifoci.hu
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.