BLSZ II. 16. forduló

A BVSC a forduló nyertese a BLSZ II-ben

A Nagytétény újra nyert, a Szent Pál is örülhetett.
 
 

BLSZ II. 16. forduló

A BVSC a forduló nyertese a BLSZ II-ben

A Nagytétény újra nyert, a Szent Pál is örülhetett.
 
 
 
 
 

BLSZ II. 16. forduló

A BVSC a forduló nyertese a BLSZ II-ben

A Nagytétény újra nyert, a Szent Pál is örülhetett.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Az újonc TF igen hamar megszerezte a két gólos vezetést a Kelen II ellen Marton duplájával, de a vendégek gyorsan egyenlíteni tudtak, így végül egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok. A BVSC magabiztosan verte a Rákosszentmihályt, pedig Zováthot az első félidő végén kiállították. A zuglóiak így is vezetik a bajnokságot. A BMTE II is botlott, már amennyiben a SZAC elleni meccsen blama az egy pont. Főleg úgy, hogy a budafokiak a 37. perctől emberhátrányban játszott. A Szent Pál Akadémia volt a forduló másik nyertese, hiszen már csak egy-egy pont a hátránya a dobogósok mögött. Pedig a mögöttük álló Csep-Gól volt az ellenfél, de a rangadót könnyedén hozták. A Pestszentimre II nagy meglepetésre gólzáporos meccsen verte az élmezőny mögött tanyázó KISE csapatát, bár az első csapathoz tartozó játékosok is pályára léptek. A Nagytétény hosszú idő után az új edzővel újra nyerni tudott, Szendrei duplája is kellett ehhez. A Pénzügyőr Szabó mesterhármasával folytatta remek sorozatát, az első félidőben négy gólig jutottak, bár a szünet után már csak az RTK szerzett gólt, de csak kettőt. A Hidegkút és a Csillaghegy az első félidőben letudta a góltermést, a vendégek kétszer is megszerezték a vezetést Imre Zoltán góljaival, de a HSC kétszer is egyenlített, így maradt a két csapat közti tíz pontos különbség.

TF-Kelen II 2-2, Rákosszentmihály-BVSC 0-3, 1908 SZAC-BMTE II 0-0, Szent Pál Akadémia-Csep-Gól 4-1, KISE-Pestszentimre II 3-5, Nagytétény-Közterület 3-1, Pénzügyőr II-RTK 4-2, Hidegkút-Csillaghegy 2-2

Az élmezőny: 1. BVSC 38* pont, 2. BMTE II. 35 pont, 3. TF 35 pont, 4. Szent Pál Akadémia 34 pont, 5. Csep-Gól 27 pont

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.