BLSZ I., 23. forduló

A két bajnokesélyes is emberhátrányban tudott nyerni

A RAFC pedig nagy rangadót nyert.
 
 

BLSZ I., 23. forduló

A két bajnokesélyes is emberhátrányban tudott nyerni

A RAFC pedig nagy rangadót nyert.
 
 
 
 
 

BLSZ I., 23. forduló

A két bajnokesélyes is emberhátrányban tudott nyerni

A RAFC pedig nagy rangadót nyert.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreir?l? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Hegyvidék-Voyage 1-1 (1-0)

Egyik csapat sincs egetverő formában, így jó alkalom kínálkozott mindkettőjüknek, hogy egy győzelemmel formába lendüljenek. Ehhez a Hegyvidék került közelebb az első félidő végén, de a meccs utolsó tíz percéhez közeledve egyenlíteni tudott a Voyage, így csak egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.

Gólszerzők: Boda (39.), illetve Németh (79.)

Gázgyár-Unione 2-2 (1-2)

Mindkét csapat jó formában van, jöttek a tavaszi győzelmek, így fontos meccs várt rájuk. A címvédő fogadta a rutinos Unionét. A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, Mátrai az ötödik percben betalált, fél órával később már a vendégeknél volt a fór, egy öngólnak és Filó találatának köszönhetően. A szünet után aztán sokáig nem esett gól, ám a csereként beállt Fehér egyenlíteni tudott, így ez a meccs is döntetlennel ért véget.

Gólszerzők: Mátrai (5.), Fehér (77.), illetve Nagy R. (31., öngól), Filó (33.)

Gólszerzők: Fehér Cs. (81., Unione)

Műegyetem-Testvériség 2-5 (1-1)

Gólgazdag meccsen tudta hozni a kötelező három pontot a Testvériség. Igaz, hogy a Műegyetem szerezte meg a vezetést, de a szünet előtt gyorsan egyenlített a Tesi. A második félidő elején két gyors vendég gól esett, majd az utolsó húsz percben három újabb, de ebből kettőt szintén a Testvériség szerzett.

Gólszerzők: Deák (22.), Berecki (77.), illetve Tóth Á. (30., 76.), Pósa (56., 75.), Simon (61.)

THSE-Kelen 1-0 (0-0)

Nehéz meccs várt a THSE csapatára, hiszen a bajnoki címért folyó harcban minden meccset meg kell nyerni, ráadásul a Kelen masszív csapat. Az első félidő nem hozott gólt, viszont annak utolsó perceiben a hazai csapat megfogyarkozott. Így tehát a második játékrészt végig emberhátrányban játszotta a THSE, és sokáig nem bírt a Kelennel, ám a 87. percben sikerült áttörni a védelmet, és megszerezték a három pontot.

Gólszerző: Gerhardt (87.)

Kiállítva: Kovács E. (44., THSE)

Ikarus-RAFC 0-4 (0-1)

A forduló előtt mindkét csapatnál realitás volt a bajnoki cím, ennek szellemében készültek a csapatok. Mindössze egy pontos volt a RAFC előnye ekkor. A találkozó azonban elég egyoldalú volt. Az első félidőben még csak egy volt a vendégek fórja, majd a szünet után megduplázták azt. Az Ikarus aztán az utolsó húsz percre emberhátrányba került, ezt pedig a RAFC percek alatt újabb két góllal büntette. A forduló rangadóját tehát a RAFC nyerte.

Gólszerzők: Vörös P. (41., 73.), Lukács Á. (66.), Hámory (76.)

Kiállítva: Orosz (73., Ikarus)

Vízművek-Ferencváros 1-1 (0-1)

A Ferencváros hetek óta nem szerzett pontot, a Vízművek ellen sem ők voltak az esélyesek. Ennek ellnére az első félidő végén megszerezték a vezetést. Igaz, hogy nem sokáig örülhettek ennek, a második félidő elején egyenlíteni tudott Újvári Gábor alakulata. Több találat nem is esett, így végül egy-egy ponttal gazdagodtak. A Vízművek pont kétszer annyi megszerzett ponttal áll így, mint a Ferencváros.

Gólszerzők: Skripek (49.), illetve Léb (40.)

Építők-Pestszentimre 3-2 (2-2)

Az Építők nem adta a fel a bajnoki álmait, ám most újabb nehéz feladat következett. Ez be is bizonyosodott, hiszen Erdei és Zeis góljával hamar kétgólos előnybe került a PSK. Vécsi ekkor hiperüzemmódra kapcsolt, három perc alatt duplázott. Ezt követően azonban megtört az Építők lendülete, hiszen Érsek pirosat kapott. Az első félidő így döntetlennel zárult, a döntés a szünet utánra maradt. A 60. percben jött is, de nem a papírformának megfelelően: az emberhátrányban játszó hazai alakulat ünnepelhetett, a gólszerző nagy meglepetésre ismét Vécsi volt. Ezzel kétgólos hátrányból állt fel az Építők, és nyert.

Gólszerzők: Vécsi (30., 33., 60.), illetve Erdei (24.), Zeis (28.)

Kiállítva: Érsek (35., Építők)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.