BLSZ I., 27. forduló

Egy pont híján bajnok a THSE

A Kelen mészárlást rendezett, Gréczy Márton mesterötösig jutott.
 
 

BLSZ I., 27. forduló

Egy pont híján bajnok a THSE

A Kelen mészárlást rendezett, Gréczy Márton mesterötösig jutott.
 
 
 
 
 

BLSZ I., 27. forduló

Egy pont híján bajnok a THSE

A Kelen mészárlást rendezett, Gréczy Márton mesterötösig jutott.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Gázgyár-Pestszentimre 5-2 (5-2)

Délelőtt kezdték a fordulót, ezúttal a címvédő Gázgyár fogadta a Pestszentimrét. A hazaiak a második helyre hajtanak, a Pestszentimre pedig mindenképpen a középmezőnyben végez. A Gázgyár hamar megkezdte a gólgyártást, a tizedik percre már három gól volt az előnyük, a 28. percre pedig a három pont sorsát is eldöntötték. A félidő utolsó tíz percében ugyan a PSK vágott kettőt, de így is három gólos volt a különbség, ami a második félidőben is megmaradt, hiszen akkor már nem esett gól.

Gólszerzők: Nagy R. (4.), Balló (8., 26., 28.), Ivancsó (10.), illetve Szegő (36., 43.)

Vízművek-RAFC 1-1 (1-1)

Vereséget mostanában egyik fél sem szenvedett el, de a döntetlenekből sok volt. Így volt ez most is, hiszen Derda góljával hiába került előnybe a RAFC a meccs elején, bő tíz perccel később a Víz egalizált. Több gól nem esett, ezzel a RAFC már matematikailag sem lehet bajnok.

Gólszerzők: Bicski (21.), illetve Derda (9.)

Testvériség-Unione 2-3 (2-2)

A forduló előtt pontegyenlőség volt közöttük, így egy remek meccsre volt kilátás. A tét az volt, hogy melyik csapatnak marad esélye harcolni a dobogóért. Illés már az ötödik percben betalált, de két perccel később újra egál volt. Simon aztán a 28. percben újra a hazaiakat juttatta előnyhöz, de a visszatérő Filó a szünet előtt újra egyenlőre alakította a meccset. A térfélcsere után Spáth is hozta a szokásos gólját, így már a vendégeknél volt az előny. Ott is maradt, hiszen több gól nem esett, így az Unione lépett előre, és még van esélyük elérni a dobogót.

Gólszerzők: Illés (5.), Simon (28.), illetve Freud (7.), Filó (42.), Spáth (47.)

Kelen-Ferencváros 10-0 (6-0)

A forduló kiütése! A Kelen nem kegyelmezett, kétszámjegyű különbséget rakott fel a táblára. A meccs embere Gréczy volt, aki egymaga ötöt vágott. A szünetben már hatgólos volt a különbség, a kérdés csak az volt, mennyi lesz a vége. Végül tíz lett..

Gólszerzők: Gréczy (8., 25., 39., 74., 85.), Somogyvári (10., 36.), Lénárt (26.), Vértes (69.), Máriás (76.)

THSE-Voyage 5-1 (0-0)

A THSE egy győzelemmel karnyújtásnyira kerülhetett a bajnoki címtől, és végül sikerült is. Az első félidőben nem voltak produktívak a felek, így gól nélküli döntetlennel zártak, a szünet után viszont megélénkültek, főleg a hazaiak. Liska és Tóth góljára Földi ugyan még válaszolt, de az utolsó húsz percre hármat is tartogattak a Tintahalak, amivel simán nyerték a meccset. Ez azt jelenti, hogyha az utolsó három fordulóban (RAFC, Pestszentimre, Ikarus) legalább egy pontot szereznek, vagy a Gázgyár nem veri meg hétvégén az Ikarust, akkor bajnokok.

Gólszerzők: Liska (49.), Tóth G. (56.), Gerhardt (72.), Schwartz (83.), Katona (87.), illetve Földi (68.)

Építők-Hegyvidék 1-1 (1-0)

Az utolsó esélye volt a tavasszal nagyon visszaeső Építőknek, hogy a bajnoki cím nyomába eredjenek, de elszalasztották. Mészáros ugyan megszerezte a vezetést az első félidő végén, de a térfélcsere után rögtön semmissé tette ezt Bánk a góljával. Ezzel az egy ponttal pedig az Építők semmiképpen nem lehet már bajnok, a második helyre viszont odaérhet, más kérdés, hogy a téli szünetben csak egy pont volt a hátrányuk a listavezető mögött...

Gólszerzők: Mészáros D. (44.), illetve Bánk (48.)

II. Kerület-Ikarus 1-4 (0-2)

A parázs meccsen végül az Ikarus hozta a három pontot, ezzel fenntartva a jogot a második helyért való küzdelemért. Egy impresszív tíz perccel - amit a félidő tört csak meg - háromgólos előnyre tettek szert, majd a hazaiak kapusának kiállítása miatt emberelőnybe is kerültek. Az utolsó tíz percben rárúgták a negyediket is, amire a meccs végén ugyan egy szépítő találattal felelt a II. Kerület, de nem sokat számított. A hosszabbításban kettős kiállítás is volt, de ez majd csak a következő hetekre bír jelentőséggel..

Gólszerzők: Kölcze (90.), illetve Kiss D. (36.), Devecser (45., 83.), Halász (46.)

Kiállítva: Kovács L. (63.), Horváth G. (91.) - mindketten II. Kerület, illetve Nagy H. L. (Ikarus)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.