Élvonal

Az NB I-be igazolt az NB III királya

Remek évet hozott össze a fővárosban.
 
 

Élvonal

Az NB I-be igazolt az NB III királya

Remek évet hozott össze a fővárosban.
 
 
 
 
 

Élvonal

Az NB I-be igazolt az NB III királya

Remek évet hozott össze a fővárosban.

Kiváló idényt produkált Kokenszky Norbert, aki ontotta a gólokat: 30 meccsen 28 gólig jutott az RKSK együttesében, csak a szezon végi kisebb sérülése miatt maradt le az NB III gólkirályi címéről. A 22 éves támadó iránt komoly érdeklődés volt az elmúlt hetekben a magyar első és másodosztályból, végül a tehetséges futballista a magyar játékosokra építő Paks együtteséhez szerződik – írja a Paksi FC Facebook-oldala.

– Örülünk, hogy Norbert minket választott. Az ő megszerzése tökéletesen illik a koncepciónkba, hiszen mi köztudottan magyar játékosokra építünk, különösen így van ez a fiatal tehetségek esetében. Hosszú távon számítunk rá, úgy érezzük, hogy az ő fejlődését most az szolgálja leginkább, ha folyamatos játéklehetőséghez juthat egy eddiginél magasabb szinten, így kölcsönadjuk az NB II-es Sopronhoz. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük pályafutását, hiszen komolyan tervezünk vele a jövőben – mondta Haraszti Zsolt ügyvezető.

– Számomra megtisztelő, hogy a Paksi FC profi szerződést kínált, ezért dolgoztam az elmúlt években. Mióta a Ferencváros utánpótlás csapatától elkerültem, az volt a célom, hogy a felnőtt futballban minél előrébb jussak. Több megkeresésem volt, a paksiak terveit, az általuk felvázolt koncepciót éreztem a számomra legmegfelelőbbnek, ezért választottam őket. Szimpatikus volt nagyon, hogy partnerek voltak abban is, hogy én dönthessen el, az NB II-ben hol folytatom kölcsönben. Abszolút szem előtt tartották mi szolgálja legjobban a fejlődésemet – nyilatkozta Kokenszky Norbert.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.