Kiütéssel indult a BLSZ I

Még egy gól nélküli meccs sem rontotta el a forduló gólátlagát.
 
 

Kiütéssel indult a BLSZ I

Még egy gól nélküli meccs sem rontotta el a forduló gólátlagát.
 
 
 
 
 

Kiütéssel indult a BLSZ I

Még egy gól nélküli meccs sem rontotta el a forduló gólátlagát.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

REAC-II. Kerület 10-0 (4-0)

Rögtön egy bika nagy kiütéssel indult az első forduló a BLSZ I-ben. A REAC egy tízest vágott a II. Kerületnek, jelezve, hogy rögtön vissza akarnak jutni az NB III-ba. Az első félidőben még "csak" négy volt a különbség, de a térfélcsere után újabb hatot vágtak a rákospalotaiak, így kiütés lett a vége.

Gólszerzők: Kiss T. (13.), Kovács D. (27.), Bodnár I. (41., 45. 50., 65.), Maka (54.), Kasza (58.), Sallay (61.), Sibinger (84.)

Ikarus-Kelen 4-0 (2-0)

Az Ikarus is jól kezdte a bajnokságot, de kellett is, hogy a dobogóért harcolhassanak. Mindkét félidőben két-két gólt vágtak, a Gázgyártól igazolt Kaltenekker már a 2. percben eredményes volt, majd a szünet után is betalált.

Gólszerzők: Kaltenekker (2., 61.), Balogh (35.), Gillich (71.)

Pestszentimre-Unione 2-1 (2-0)

Mindkét csapatnak fontos volt a jó rajt, de most a Pestszentimre örülhetett a három pontnak egy szoros meccsen. Két gyors góllal az első félidő végéhez közeledve elhúztak, így az is belefért, hogy az Unione szépítsen a meccs végén.

Gólszerzők: Cséka (35.), Eke (38.), illetve Lakatos (88.)

Gázgyár-Testvériség 0-0

A Gázgyárnak a győzelem volt az elvárás az idénnyitón, de ez nem jött össze. A Testvériség látogatott hozzájuk, de egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így egy-egy ponttal rajtoltak, javítani a következő fordulóban lehet.

Vízművek-Újpest II 1-3 (0-1)

Az NB III.-ból csont nélkül kipottyanó Újpest II szeretne visszajutni, ahogy a REAC is, és ehhez győzniük kellet az első körben az edzőváltáson áteső Víz ellen. Egy büntetővel viszonylag hamar megszerezték a vezetést, de a térfélcsere után ugyancsak tizenegyesből egalizált a hazai csapat. Négy perccel később már újra a lila-fehéreknél volt a fór, majd húsz perc múlva újabb gólt ünnepelhettek, így végül haza is vitték a három pontot.

Gólszerzők: Vajay (51.), illetve Németh G. (16.), Gelencsér (55.), Máté (75.)

RAFC-Építők 1-4 (0-0)

Rögtön egy rangadóval kezdtek a csapatok, hiszen tavaly nagy csatákat vívtak, ráadásul az Építőknek azóta is fáj az "elbukott" bajnoki cím. Az első félidő inkább az indulatokról szólt, mintsem a gólokról, hiszen mindkét csapat megfogyatkozott. A tíz-tíz elleni játékból aztán a szünet után az Építők jött ki jobban, négy gólt is vágtak, amire a RAFC-nak csak egy öngóllal volt válasza. Ezzel az Építők győzelemmel indult, ami fontos nekik a továbbiakban.

Gólszerzők: Szendrei (74., öngól), illetve Demeter (69.), Vécsi (73.), Mészáros (77.), Gergely (85.)

A TFSE-Hegyvidék, BMTE II.-Voyage találkozókat később rendezik.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.